intocht

naam maken in de wereld van de scheepvaart?

Maasbrachter Havendagen

of omdat wij iedere hulp kunnen gebruiken

dive

duik hieronder eens in de mogelijkheden

vanaf het water

Draag bij aan dit uniek evenement

Naamsbekendheid verwerven in de wereld van de scheepvaart en in de regio?

De Maasbrachter Havendagen zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste evenement van de gemeente Maasgouw, met bezoekersaantallen die uitlopen tot circa 20.000 mensen. Een evenement van een dergelijke omvang kan niet plaatsvinden zonder sponsoren. Voor u als sponsor bieden de Maasbrachter Havendagen een uitgelezen kans om uw bedrijf onder de aandacht van een groot publiek te brengen. Bovendien bieden wij door middel van aantrekkelijke sponsorpakketten de mogelijkheid om optimaal te profiteren van het door u gesponsorde bedrag. De inhoud van de diverse sponsorpakketten wordt hieronder beschreven.

Wat past bij u?

Sponsorvormen

Vriend van de Maasbrachter Havendagen

De Maasbrachter Havendagen kunnen niet zonder uw steun. Is een sponsorpakket u echter wat veel, maar wilt u wel uw steentje bijdragen? Word dan vriend van de Maasbrachter Havendagen 2017!

Voor € 100,00 wordt uw naam tot en met juni 2017 vermeld in de sponsorgalerij in de Scheepvaartkrant alsmede op deze website.

Vrienden die u voorgingen

 Interesse om vriend te worden? Mail ons vrijblijvend voor informatie

Unieke samenwerking met de Scheepvaartkrant

De Maasbrachter Havendagen hebben een uniek samenwerkingsverband met de Scheepvaartkrant: dé krant op het gebied van de scheepvaart in Nederland.

De Scheepvaartkrant verschijnt iedere 14 dagen op de bekende aanlegplaatsen van schippers zoals bunkerstations of sluizen in Nederland, België, Duitsland en Noord-Frankrijk. Eveneens wordt de krant verzonden aan 3500 postadressen van abonnees en maritiem verwante bedrijven.

De samenwerking omhelst een sponsorgalerij die tot en met juni 2017 in iedere uitgave van de Scheepvaartkrant zal worden gepubliceerd. In deze galerij worden sponsoren van de Maasbrachter Havendagen 2017 met logo opgenomen en vrienden met naam.

Overige sponsorvormen

De mogelijkheid bestaat om alternatieve vormen van sponsoring te bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld een artiest voor de feestavond op zaterdag sponsoren. Neemt u in dat geval contact op met onze accountmanagers over de mogelijkheden. Indien u zelf nog suggesties heeft over sponsorvormen, is dat uiteraard bespreekbaar.